Азис струва най-малко 825 хиляди лева в идеалния си вариант,

...
Азис струва най-малко 825 хиляди лева в идеалния си вариант,
Коментари Харесай

Азис призна колко струват всички корекции, които си е правил

Азис коства минимум 825 хиляди лв. в идеалния си вид, излиза наяве след общ брой на всички интервенции, които артистът си е направил. Само преди няколко дни фолкидолът призна, че е направил следващото усъвършенстване – скули, за които е платил по 10 000 лева Моделирал ги е у нас, писа " България Днес ".

" За последните 20 години съм се подложил на цели 13 разкрасителни процедури, които ми костваха към 100 хиляди евро. Всичко съм си ремонтирал ", признава артистът.

Преди това в клиника в Турция той си направи интервенция за оформяне на гърдите, напомпа бицепсите и се снабди с огромни, завършени ръце. Сложи си и косми на гърдите, с цел да наподобява като мачо.

" Съвсем скоро си отрязах ушите. Устните ми са правени, лицето ми е правено, веждите ми са правени. Стигаме до гърдите и те са завършени. Бицепс, трицепс, надолу паласки, стомах ми е правил няколко пъти хирургът и стигаме до пениса “, изрежда всичките интервенции чалга кралят.

Той добавя, че най-вече се гордее с мъжкото си достолепие, което е цели 25 см. Освен на външността си, изпълнителят е претърпял коремна интервенция. При нея му е подложен гастрален пръстен, след това обаче го е извадил и почнал да върви на фитнес. " Подложих се на 30-минутна намеса, след която получих огромни бицепси. Оформянето и уголемяването им обаче е от материал на основата на хиалуронова киселина и би трябвало да се поддържа с извършения “, хвали се изпълнителят.

" С това не споделям, че спирам смяната. Тя постоянно следва “, споделя още артистът. И с това дава да се разбере, че ще продължи да се тунингова. Азис обича да предизвика!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР