Азис сподели снимка с дъщеря си навръх рождения й ден.

...
Азис сподели снимка с дъщеря си навръх рождения й ден.
Коментари Харесай

Азис показа с дъщеря си

Азис показа фотография с щерка си точно на рождения й ден. Фолк идолът написа прочувствен пост в обществената мрежа във връзка персоналния си празник и насочи своите топли бащини благопожелания към момичето си.

“Днес моята щерка има рожден ден! Аз съм най-щастливият баща на този свят, тъй като е избрала тъкмо мен и моето семейство за появяването си на бял свят. Колко пъти, приспивайки те, ти приспиваше мен. Пожелавам ти прелестен живот, изпълнен със познания и триумф във всичко! Обичам те до края на живота си ” – написа той.



Последователите на Азис откликнаха с хиляди мнения и честитки, в които показват своите откровени пожелания.

“Да е честита! Да е жива и здрава, радостна и все по този начин обичана от вас и благословена! Децата са най-голямото благосъстояние, което може да ни се случи и ти бъди постоянно до това Лъвче ”, “Честит рожден ден на дребното богатство, да е жива и здрава,и да носи ужасно доста наслада на всички ”, “Да ви е доста здрава, щастлива и благословена! Прекрасно, щуро детство и искам!!! ” – са единствено дребна част от написаното в мрежата за дъщерята на Краля на  попфолка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР