Азис публикува снимка от тийнейджърските си години във Фейсбук. Кралят

...
Азис публикува снимка от тийнейджърските си години във Фейсбук. Кралят
Коментари Харесай

Познахте ли го?

Азис разгласява фотография от тийнейджърските си години във Facebook. Кралят на фолка призна, че като юноша е работел по 24-часови смени като барман.

"Тук съм на 18 години. Намираме се в Костинфрод. Работех в това заведение барман по 24 часови смени. Ех..луди, млади ", написа поп-фолк изпълнителят в профила си във фейсбук.



Стотици мнения заваляха под фотографията, множеството от които позитивни и похвални като този: "Похвално е, че не си не запомнил от къде си тръгнал! Много могат да се поучат от теб! "

И в действителност е по този начин, Азис е от дребното реализатори, които постоянно в изявленията загатват за предишното си и пътя, който е трябвало да извърви, с цел да стигне до тук.

А в това време парчето "Мотел " събра към този момент над 40 милиона гледания в YouTube. Парчето е същински шлагер и звучи по всяко чалга радио и дискотека. Припомняме, че видеото към песента бе снимано в рейс от градския превоз и бутафорен мотел в кино студиата в Долна Малина, като подчертава върху толерантността във всичките й обществени измерения.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР