Азис, който е познат с огромен артистизъм и талант, напоследък

...
Азис, който е познат с огромен артистизъм и талант, напоследък
Коментари Харесай

Лична трагедия е причината за слабото представяне на Азис в Капките

Азис, който е прочут с голям артистизъм и гений, в последно време се показва много едва в шоуто „ Като две капки вода” и това прави усещане на феновете. Причината за това се оказа персонална покруса на краля на фолка, който неотдавна е погребал татко си Троян Боянов, споделят негови близки. Нежеланието на Азис да влага прекалено много страст в превъплъщения, свързани с песни и танци, е изцяло обяснима поради тъгата му, написа marica.bg.

Близки до фамилията описват, че 74-годишният Троян Боянов се е лекувал от ковид в болница, само че не е съумял да се пребори с вируса. Той до последно мислел, че ще се оправи с заболяването в домашни условия и по тази причина прекомерно късно потърсил докторска помощ. За страдание, изходът е бил съдбовен за възрастния човек.

Азис не е споделял с съвсем никого за нещастието, по тази причина и феновете се чудят на какво се дължи унилото му въодушевление в последно време. Той е извънредно раздразним, както стана ясно и от словесния му конфликт с Фънки преди няколко седмици. Тогава изпълнителят на „ Хабиби” атакува Димитър Ковачев поради обидното му отношение.

„ Всички даваме доста от себе си. На мен може би най не ми се получават нещата. Това искрено расистко отношение на Фънки към облика ми - в тази ситуация подправен от Рафи, е непоносимо и пошло. Това нещо демотивира! Някой да стане, да напусне и да си тръгне, да е толкоз отвратен, че не да може да го гледа. Адски е жалко и неприятно за един актьор, който толкоз се е старал. Тъжно е! Това не беше смешно, беше гнусно! ", изригна Васко.

Обикновено сме привикнали да виждаме чалга звездата радостен и в приповдигнато въодушевление, но наподобява гибелта на бащата му го е смачкала и желанието му да се раздава за публиката сега липсва. Азис споделил пред хора от обкръжението си, че се нуждае от уединение, с цел да скърби надалеч от непознатите погледи, само че към този момент бил подписал контракт с Маги Халваджиян и нямало по какъв начин да се откаже.

Преди да издъхне, таткото на Азис живееше в китна къщичка в Костинброд и бе доста обичан от съседите си. Те го определяха като добър и почтен човек, постоянно подготвен да помогне на нуждаещите се. Певецът неведнъж е упорствал Троян да се реалокира при него в София, но възрастният човек оказвал да отиде в шумната и мръсна столица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР