Азис е човек, който вече няма нужда от допълнителна реклама.

...
Азис е човек, който вече няма нужда от допълнителна реклама.
Коментари Харесай

Азис си призна на какъв език говори

Азис е човек, който към този момент няма потребност от спомагателна реклама. Каквото и да пусне в обществените мрежи, артистът се радва на хиляди гледания и мнения.

Васил не е от изпълнителите, които се отличават със невзискателност, а даже в противен случай. Певецът постоянно се фука с достиженията си в обществените мрежи, като по този метод сигурно провокира яд у недоброжелателите със самохвалството си. Този път фолк изпълнителят се изфука с милиони гледания на своите сторите в Instagram и гордо съобщи, че неговите участия нямат потребност от реклама, защото местата се продават стремително, съобщи Телеграф. 

                             

" Моите концерти нямат потребност от предварителна реклама. Местата са разпродадени час след оповестяването. И без това места няма! Защо да става непотребна суматоха.?! И без друго половината искащи остават извън... “, отговоря Азис на въпрос на свои почитател в обществената мрежа.
                             

На питане на различен собствен обожател, който се интересува какъв брой индивида гледат сторитата му в Instagram, звездата дава отговор сбито: " Често удрят милион “. Най-интересната част от изповедта на Азис е тази, в която той декларира, че не знае що е ромски език и няма да запише ария на този език. " Такъв език аз не знам. Знам цигански. Поне по мое време по този начин му викаха “, прибавя гордо Азис.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР