Азиатската красота е емблематична, а западният свят едва сега започва

...
Азиатската красота е емблематична, а западният свят едва сега започва
Коментари Харесай

6 съвета за красота от най-младоликите жени на света

Азиатската хубост е емблематична, а западният свят едвам в този момент стартира да открива козметиката ѝ. Само че зад тази козметика стоят изпитани във вековете способи, които вършат азиатките най-младоликите дами на света.

Как да изглеждаме по-млади, без значение от климата и гените? Каналът във vbox7 демонстрира какво предлагат в Япония:

1. Оризова вода

Оризовата вода е богата на витамини, минерали и антиоксиданти, които пазят кожата от нездравословната среда, вършат я по-мека и блестяща. Може да си извършите такава вода и у дома, като просто би трябвало да накиснете ориз във вода за 15-20 минути. След това да отделите ориза от водата и да я оставите 1-2 дни да ферментира.
               

A post shared by (@epiczenhealth) on Oct 29, 2019 at 11:15am PDT

2. Не мийте лицето си с ръце

Много от нас нанасят продуктите за лице с ръце. По-добре използвайте за задачата гъба или апликатор. Така лицето ви ще бъде по-чисто, кожата - по-сияйна. Освен това e по-икономично.
               

A post shared by (@lila_bellezayestetica) on Oct 24, 2019 at 1:24pm PDT

3. Водорасли като маска

Морските водорасли са известни с невероятните си изгоди за здравето, а мнозина ги предлагат и като неизменима част от здравословната диета. В Япония те са неизменима част от процедурите за хубост, защото надълбоко хидратират кожата и я карат да сияе.-->
               

A post shared by (@sreekuze) on Nov 1, 2019 at 1:57am PDT

4. Достатъчно колаген

Каквото и да вършим извън за кожата ни, в случай че колагенът в тялото ни не е в оптимални равнища, кожата ни ще наподобява по-стара. В Япония колагенът е налична добавка, продавана под формата на хапчета, желета, бонбони и питиета.
               

A post shared by (@_nafnaf_) on Oct 31, 2019 at 11:40pm PDT

5. Зелен чай като маска

В Япония никой не твърди, че е изпил задоволително чай. Популярният зелен чай е богат на антиоксиданти и с него може да се направи домашна маска, с която да се борите против бръчки, черни точки и пори. За задачата смесете лъжичка зелен чай със същото количество вода и мед. Разбъркайте и нанесете сместа върху лицето си.
               

A post shared by (@2tangsignature) on Nov 1, 2019 at 4:29am PDT

6. Масажи за лице

След като почистите лицето си, може нежно да го масажирате, като този метод подобрявате кръвообращението. За задачата обаче постоянно използвайте крем или лосион и дано придвижванията ви бъдат мудни и нежни.
               

A post shared by (@dilfuzaviva) on Nov 1, 2019 at 2:58am PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР