ази събота към звездния панел на „Маскираният певец“ ще се

...
ази събота към звездния панел на „Маскираният певец“ ще се
Коментари Харесай

Марта Вачкова е следващият гост-детектив в „Маскираният певец“

ази събота към звездния панел на „ Маскираният артист “ ще се причисли обичаната българска актриса Марта Вачкова. Рамо до рамо с Алекс Раева, AZIS и Владо Пенев, тя ще се впусне в детективската работа и ще даде своите догатки кой се крие зад забележителните маски.

Тази седмица феновете ще станат очевидци и на новите три забележителни борби в най-мистериозното шоу. Един против различен в три дуела ще се изправят Мозъкът и Бебето, Палячи и Макаронът, Хищницата и Книгата. В края на предаването феновете ще видят и дълго чакания миг на свалянето на четвъртата маска за сезона. Досега бяха разкрити Очите, зад които се криеше Поли Генова, Змията, в чийто облик влезе Борис Солтарийски и Ангела, под чиито черни крила беше Есил Дюран.

Под прожекторите на „ Маскираният артист “, триумфално се завръща поредна обичана маска на почитателите от предходния сезон – тази на Лъва. Актрисата Албена Михова носеше лъвската грива предходната година, само че в събота вечер друга родна звезда ще съживи впечатляващия костюм на сцената на предаването, а фенове и панелисти още веднъж ще имат едно изпъление време, с цел да я разкрият.

Какви песни са избрали тайнствените участници, скрити зад впечатляващите маски и какви ще бъдат новите улики? Кой ще завоюва дуелите и кой ще стигне до елиминация? Ще успее ли Марта Вачкова да разкрие уликите и да помогне на детективския панел с догатките си? Кой ще застане зад царската маска на Лъва и кой ще бъде четвъртият оголен облик? – разберете в „ Маскираният артист “ в събота от 20:00 часа по NOVA.

Повече информация можете да откриете на формалните, и профили на шоуто.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР