Аз вярвам, че има шанс да бъде коригиран пакетът за

...
Аз вярвам, че има шанс да бъде коригиран пакетът за
Коментари Харесай

Московски отиде на крака при протестиращите превозвачи и успокои, че...

Аз имам вяра, че има късмет да бъде поправен пакетът за подвижност, чисто концептуално и в съответни текстове, с цел да бъде обективно регистрирано желанието на българския превоз. Това сподели министърът на превоза Ивайло Московски, който пристигна при протестиращите пред НДК превозвачи против „ пакета за подвижност ” на Европейски Съюз, оповестява „ Фокус ”.

„ Декларирам още един път, че държавното управление и всички институции в страната са зад вашите претенции и зад вашите интереси”, акцентира министър Московски пред протестиращите.

Той удостовери, че до късно нощес дружно с премиера Бойко Борисов са разговаряли с канцлера на Германия Ангела Меркел и президента на Франция Емануел Макрон, с цел да ги срещнат в елементи със обстановката. „ Обсъдихме текст по текст тематиките, които не са допустими за българските превозвачи, а в някои аспекти и за останалите страни от Източна Европа. Колкото и късно да беше те извикаха своите съветници и разпоредиха да се търси вероятен и уравновесен вариант”, добави транспортният министър и изрази убеденост, че по този въпрос ще бъде реализиран позитивен резултат, а ползите на българските превозвачи ще бъдат предпазени.

Протестното шествие на превозвачите завърши.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР