Аз все пак смятам, че евроатлантическата шайка ще се разбере.

...
Аз все пак смятам, че евроатлантическата шайка ще се разбере.
Коментари Харесай

Костадинов категоричен: Смятам, че евроатлантическата шайка ще се разбере

Аз въпреки всичко считам, че евроатлантическата тайфа ще се разбере. Това съобщи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в коридорите на Народното събрание.

 

„ Когато третият мандат пристигна при нас,

в случай че изобщо има подобен, няма да го бавим. Винаги сме казвали, че сме подготвени да вземем мандата и да съставим държавно управление. Важното е да има предварителни избори. Дали ще са две в едно и на коя дата, това е без огромно значение. Нека да не забравяме, че нищо не е несъмнено. Аз въпреки всичко считам, че евроатлантическата тайфа ще се разбере “, добави още Костадинов.

 

SafeNews напомня, че Народното събрание одобри отхвърли на Мария Габриел от поста министър-председател на България. Предложението беше признато от депутатите с 226 гласа „ за “, 1 въздържал се и нито един срещу от общо 227 народни представители, присъстващи в залата. Това значи, че първият мандат остава несбъднат.
По-късно стана ясно, че президентът Румен Радев ще връчи втория мандат за сформиране на държавно управление на „ Продължаваме Промяната – Демократична България ” в сряда, 27 март, от 15:00 часа.
От „ Продължаваме промяната – Демократична България “ предложиха втори, народен мандат с министър председател, препоръчан от ГЕРБ-СДС, който да е допустим и за двете обединения. Но в коридорите и Бойко Борисов, и Делян Пеевски, отхвърлиха опцията да поддържат втори мандат и предсказаха предварителни избори. Равносметката демонстрира – пет от шестте партии в Народно събрание са за предварителни избори, а шансът за постоянен кабинет е все по-невъзможен.
БСП дефинираха протичащото се като „ политическо харакири “. „ Като ви слушах, се сетих за един наш спор преди време от трибуната. Тогава ви споделих: ”Правите толкоз неточности, че ще върнете на бял кон Бойко Борисов във властта ”. Тогава ми отговорихте, че Бойко Борисов на магаре няма да се върне във властта, камо ли на бял кон. Не единствено, че го връщате, само че и му се молите да ви даде благодеяние. Това беше обществено политическо харакири ”, акцентира водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР