Аз трябва да водя полов живот. Има и такива, които

...
Аз трябва да водя полов живот. Има и такива, които
Коментари Харесай

Бомба! Жена Извади Наяве Черното Минало На Светозар Филипов От Женени От Пръв Поглед!

" Аз би трябвало да повеждам сексуален живот. Има и такива, които и без гащи ме желаят “, продължи Светозар.

В последния епизод двамата честваха Свети Валентин, а с цел да накаже още повече своята обичана, Филипов ѝ подари не сантиментален подарък, а фазомер.

Зрителите започнаха да заемат страната на Таня и да сипят рецензии към държанието на Светозар. Дори се откри потребителка, която твърди, че мъжът е лъжец и лъже за същинската си идентичност.

Ето какво споделя дамата:

" Филипов е един лъжец, с афинитет към телевизионни изяви. Въпросният не е нищо друго с изключение на скитник, несретник и самозванец! Защо вместо да лее дебилизма си не изясни, че употребява ефирното време, с цел да разпространява подправената си скалъпена личност и съпровождащите я проблеми? Защо са подведени всички, че е притежател на къща в Симеоново, като той единствено краткотрайно я населява - жест на отзивчивост към мизерното му битие? Защо твърди, че има парцел по бащина линия, който му е непозволено лишен? Защо употребява предаването, с цел да упражнява операциите си по отношение на правораздаването в страната, злоупотребява с медийното внимание, с цел да ръси клюки! Защо не изясни по какъв начин от основател на фондация “Български манастири и църкви ", за какъвто се е самотитулирал, минал през дежурен протестиращ в редица противоречиви проблеми и схеми, е стигнал до " специалист по сигурност на храните "??? Защо се подвизава и показва години наред като правоприемник на Екзарх Антим Първи, като той в никакъв случай не е имал потомци?

ЛЪЖИ! Лъжи и единствено неистини! Болен човек с заболели мечти...

Този мъж е цялостен лъжец! Истината е, че е паразит, който си търси правоприемник, а не жена и брачна половинка!!! Интересно за какво като женен живее в апартамент на продуцента на предаването? Дори да е подвел феновете, хората от екипа на предаването и всички забъркани до допускането му в ефир, този човек ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДВЕДЕН ПОД СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ! “.

Негативизмът от страна на почитателите на " Женени от пръв взор “ към Филипов идва и от това, че напълно скоро е бълвал обиди по адрес на Таня от профила си във Фейсбук. Разкривал е и неща за продукцията, което е безусловно неразрешено по контракт. Към днешна дата всичко е изтрито и съвсем нищо не може да се прочете в профила му.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР