Аз ще оставя без коментар думите на премиера. За тези

...
Аз ще оставя без коментар думите на премиера. За тези
Коментари Харесай

Цветанов: Лоша дума за Борисов няма да кажа

" Аз ще оставя без коментар думите на премиера. За тези 40 дни бях правилен, предан, не споделих и една дума. Не считам, че е редно, може би е единствено негово право да дава оценки на всеки един от нас, само че аз считам, че когато 18 години си бил с един човек, по-добре да запазиш самообладание, да бъдеш убеден в това, което си взел като решение. Аз се гордея с това, че познавам Веско Маринов ". Това съобщи по Би Ти Ви Цветан Цветанов, откакто тази седмица подаде оставка от всички управителни постове на ГЕРБ.

" Взимам решенията си надълбоко осъзнато ", съобщи Цветанов. На въпроса какво го е наранило от думите на Борисов, той отговори: " Нищо, тъй като за мен това е нещо, което не съм го виждал през всичките тези години, само че ще се съобразя с неговото мнение. Хората са тези, които ще дадат оценка, не аз, нито той ".

" Многообразието от разнообразни визии не би трябвало да те прави да даваш отрицателна оценка, аз с Веско Маринов се срещнах когато бях заместител кмет в столична община. Той е доста ранима душа, само че в случай че не е с тези си качества, той нямаше да бъде Веско Маринов ".

За решението да подаде оставка той сподели: " Взех решението, разсъждавайки над 40 дни и когато отидох при Борисов във вторник, единствено да уточня, че предходната вечер приказвах със брачната половинка си до 2 през нощта. Проведохме 3 часа и половина диалог. Третият вид беше да остана в партията, само че да нямам никакви контакти и изяви, само че това редно ли е? ", попита Цветанов. " Казах, че разновидностите са единствено два, или работим както до момента, или си потеглям. Идва един миг, когато единият споделя, че към този момент не си необходим, аз това нещо го чувствам. Усещам, че има съмнение, което не е съществувало до момента ".

" Аз не съм човек, който ще постави персоналното пред националното, партийното. Затова Борисов е в правото си да приказва каквото желае, само че и аз имам права и мога да приказвам, неприятна дума за Борисов няма да кажа, само че мога да разясня политически решения, които съгласно мен са неверни. Аз съм бил постоянно за евроатлантическата позиция на страната ".

Аз му благодаря, че през тези 1 години работихме дружно. Всичко, което се е случвало в партията, съм го споделял с Борисов, безапелационен беше Цветанов, допълва 24 Часа.

Той съобщи, че няма никаква информация, с която да държи премиера.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР