Аз се казвам Дарина и съм на 7 години. Две

...
Аз се казвам Дарина и съм на 7 години. Две
Коментари Харесай

Нека помогнем за лечението на бащата на това семейство!

Аз се споделям Дарина и съм на 7 години. Две от най-любимите ми неща са да играя с моя баща и да рисувам. Той е най-прекрасният баща на света, тъй като постоянно има време за мен и измисля забавни игри.

Напоследък от ден на ден рисувам, тъй като баща няма сили да играем и му става неприятно.

Моля ви, върнете ми предходния баща!
Това е написала дъщерята на Асен Николов във Фейсбук страницата, която приканва за помощ за лекуването на 42-годишния мъж.
Асен Николов е на 42 години. На 17 годишна възраст лекарите откриват тежки увреждания и на двата бъбрека и в границите на няколко месеца те са отстранени, а животът на Асен е поддържан с непрекъсната хемодиализа. През 1995 година претърпява сполучлива трансплантация на бъбрек. Следват чудесни години, в които с Ния основават семейство и се ражда прелестната им дъщеричка Дарина.
През цялото това време Асен не е спирал работа, с която е издържал и се е грижил за фамилията си, обезпечаван е, всичките му налози и осигуровки са плащани правилно.
За огромно страдание през 2014 година на трансплантирания бъбрек е открит карцином. Макар, че карциномът е сполучливо отхвърлен, това мощно утежнява виталните индикатори на органа.
В момента фамилията е сложено в ужасната обстановка да би трябвало да откри непостижима за елементарни хора сума пари, с която да избави живота му.
Извървяни са всички пътеки и разновидности за трансплантация в България. Накратко обстановката е, че такава трансплантация е допустимо да бъде направена тук, само че няма никакви гаранции по кое време ще се случи това и дали ще се случи изобщо - чакащите за трансплантации надвишават хилядократно донорите. Чакаме и се надяваме.
Освен безсилното очакване единственото действително решение е трансплантация на бъбрек в турска клиника. Към момента са преминати всички наложителни проучвания. Получава утвърждение.
Необходимата сума е 29 230 евро. Можете да видите всички документи в галерията .
Ще сме ви признателни за всяка помощ. Ако нямате опция да помогнете с пари, апелирам, споделете нашата молба с приятелите си.
Асен е стойностен човек, който би трябвало да задържим с нас.
Направеното положително се връща, когато сте в потребност.
Благодарим ви!
Дарителска сметка в лв.:
Банка ДСК

IBAN: BG03STSA93000024576441

BIC: STSABGSF

Титуляр: Асен Павлов Николов
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР