Аз съм заместник-председател на партията и по никакъв начин не

...
Аз съм заместник-председател на партията и по никакъв начин не
Коментари Харесай

Даниел Митов каза дали той ще е предложението на ГЕРБ за премиер

Аз съм заместник-председател на партията и по никакъв метод не мога да бъда одобряван като далечен от партията. Със сигурност няма да съм аз. Така заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов отговори пред bTV Radio дали още веднъж той ще бъде препоръчан за министър председател от партията.

“При всички положения ще търсим решение, тъй че да не задълбочаваме политическата рецесия. В Народното събрание политическите партии би трябвало да си създадем изводите по тази причина, че не можем да продължаваме с езика, с който се говореше в предходните два Народното събрание и с разделянето. Маргарет Тачър е обичала да споделя, че в политиката няма персонални благосклонности. Хората не ни избират да се харесваме, хората ни избират да решаваме публични проблеми”, добави той.

Попитан с кои политически сили от ГЕРБ не биха водили диалог за взаимно ръководство, Митов отговори: “Политическите партии взимат решение през груповите си органи. До момента нашият групов орган ни е сложил алената линия, а точно Българска социалистическа партия. Това не е изплъзване. Аз знам, че мигновено някои услужливи мозъци търсят метод да захапят тъкмо тази имитация и да кажат, че не отхвърляме коалиция с Движение за права и свободи. Няма нещо, което да отхвърляме или да не отхвърляме. Аз не мога да кажа на партията занапред правете едно, правете две. Същото важи и за “Демократична България”.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР