Аз съм убедена, че титан като не може да не

...
Аз съм убедена, че титан като не може да не
Коментари Харесай

Героинята, която трябва да следим много внимателно в „Най-мрачният час”

Аз съм уверена, че исполин като не може да не запълни с наличието си всеки милиметър от екрана. Поне единият от Оскарите, които „ Най-мрачният час ” ще вземе, ще е за него, вижда се и от филмовия откъс.  Но филмът не е единствено Гари Олдман и единствено Уинстън Чърчил. Някъде там в „ поддържащите ” стоят облици и артисти, които заслужават доста деликатно следене. Единият е на Клементин Чърчил , която е изиграна от. Актрисата има директно присъединяване в развиването и разкриването на облика на Клементин, дамата стоик до Чърчил, тъй че тя да получи най-малко част от полагащото й се внимание.

„ Обличала се е красиво и е имала екстравагантен жанр. ”, споделя Кристин пред Vanity Fair. „ Била е толкоз деликатна във връзка с това по какъв начин наподобява, че когато заран й подавали да чете вестник, си слагала бели ръкавици, с цел да не се изцапа. ”, допълва актрисата, чието изследване включва даже диалози с внуците на Чърчил. Така тя е стигнала до най-малките елементи, в това число до парфюма, който Клементин е употребила. В дрешника й не е имало нищо инцидентно. Всички облекла и аксесоари е подбирала по този начин, че да насочва послания. Например е носела тюрбаноподобни кърпи и панделки за глава, с цел да може работещите дами, които са пазели косите си по време на труд, да могат да разпознаят в брачната половинка на Чърчил нещо сходно. От взаимност е навивала косите си тъкмо по този начин, както биха създали и те, с цел да ги задържат сполучливо с фиби под тези шалове.

„ Каква е тази жена, която може да носи палто от косъм, забрадка на главата и дребна чантичка Pucci, с цел да посети бомбено леговище? Коя е тази жена, която не се е страхувала да се омъжи за мъж по-нисък с 16 см? ”



Кристин Скот Томас споделя, че е ужасно да играеш фактически съществувала фигура. „ Играеш някого, който е бил толкоз обичан от хората, които са към момента тук..., хора, които помнят по какъв начин са я наричали „ Бабчето ”. Не искаш да бъдеш непочтителен, само че в това време не искаш да създадеш и облик на подправена богиня. Така че салдото е доста нежен. ”

Уинстън и Клементин Чърчил са имали доста отдадена, само че не и лишена от разтърсвания връзка. Не са се страхували да не си приказват с дни или да си крещят един на различен. От друга страна, са пословични с времето, което са отделяли един на различен, с цел да си пишат. Изпращали са си бележки и рисунки денем, изпълнени с деликатност. И двамата са били доста нестабилни комплицирани персони, което ги е предписание и безпределно очарователни в очите на близките.

Кристин Скот Томас е била на ръба да откаже ролята на Клементин. В началото обликът й се коствал незадоволително деен. Условието й било да създадат Клементин дейна част от действието, реагираща на това, което става. В резултат от персоналната интервенция на актрисата ще имаме опция да забележим един по-интересен филм, който не страни от персоналните човешки моменти, а Клементин – силата, която стои зад Чърчил, ще има малко повече значителност.

„ Кога ще създадат филм за нея!? Хората са заинтригувани от нея и желаят да схванат повече. Надявам се, че някой ще има хубава концепция и нямам нищо срещу да ме вземат още веднъж да я изиграя. ”

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР