Аз съм отстоявал разбиране в едно друго време за ДПС,

...
Аз съм отстоявал разбиране в едно друго време за ДПС,
Коментари Харесай

Първанов: Ясно е, че без ДПС стабилно управление е трудно – да преглъщат горчивия хап

Аз съм отстоявал схващане в едно друго време за Движение за права и свободи, с различен водач и друго отношение към групировката. После нещата се трансформираха. Но по този начин или другояче - ясно е, че без Движението е мъчно да се направи устойчиво ръководство. Така че - да преглъщат горчивия хап и да им подадат ръка. Да го създадат обществено, с цел да знаят хората в името на какво е. Защото тази игра хем - хем няма да бъде разбрана. Хем да имат поддръжка за ръководството, хем след това за изборите да бъдат в една релативно добра позиция. Това мнение изрази президентът (2002-2012) Георги Първанов пред " 24 часа ".

Това, което чух от един министър с доста искания... всичко друго можеш да кажеш за Мария Габриел, само че не мисля, че това ѝ приляга. И този човек не знам по какъв начин ще работи с премиера в лицето на госпожа Габриел. Това не е добър звук, не са положителни връзки. А и не съм сигурен кой е по-изявеният представител на олигарсите и на тези групи от нашия бизнес. Не знам къде е по-ярко изявена тази наклонност, счита той.

Според мен те ще се съберат - все едно, че нищо не се е случило. Политическа партия няма да целунат ръка, само че ще извървят пътя на сближението. Борисов ще им елементарни великодушно, тъй като и той е заинтригуван от това. Играта не ме изненадва, сподели още Георги Първанов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР