Аз съм „най-минатият“ от всички, защото нямам имот на мое

...
Аз съм „най-минатият“ от всички, защото нямам имот на мое
Коментари Харесай

Лозан Панов: Аз съм най-минатият от всички, защото нямам имот на мое име

Аз съм „ най-минатият “ от всички, тъй като нямам парцел на мое име, а желаят да излизам в отпуск и да не работя. Това сподели пред публицисти ръководителят на Върховния касационен съд Лозан Панов, съобщи организация „ Фокус “. „ Излизaм нaй-минaтият чoвeĸ в целия случай, тъй като нямам апартамент, нямам имущество, което да е мое, ами би трябвало също така и да работя “, съобщи Панов.
На въпрос по кое време е научил за скандалния парцел на неговата брачна половинка, той отговори, че е схванал за абсурда, когато е бил в отпуск. „ Жена ми ми е споделила, че има подобен парцел тогава, когато се ожених за нея. Имотът е на юридическо лице, а когато един парцел е на юридическо лице и някой употребява този парцел, е напълно обикновено този, който е наел парцелът, да заплаща наема “, изясни Панов и уточни, че има документи за това.
„ Проверки на Национална агенция за приходите към мен и моята брачна половинка се правят от доста години. И желая да завърша с това – по какъв начин бих могъл да не работя, да депозирам оставка, респективно да излизам в отпуск, откакто аз не съм притежател? Излиза, че от цялата тази групичка аз съм „ най-минатият “ в тази ситуация “, уточни още Панов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР