Аз съм многопластов човек, интересувам се от много различни сфери

...
Аз съм многопластов човек, интересувам се от много различни сфери
Коментари Харесай

Тита проговори за дуета със Слави

" Аз съм многопластов човек, интересувам се от доста разнообразни сфери – както музиката, по този начин и киното, фотографията, модата. Всичко, обвързвано с изкуството, ми е на сърце ", сподели певицата Тита по време на гостуването си в " Тази неделя ".

" Който ме харесва – доста му благодаря. А другите – дано харесват нещо друго. Да се въздействам от мнението на хората ми беше доста огромен проблем ", разяснява изпълнителката на шлагера " Антилопа ".
-->
" Хората доста обичат да съдят другите. Защо просто не се фокусираме върху нашите неща, цели и фантазии, а тръгваме да съдим другите? ", пита тя.

" Влагам всичките си старания да сътворявам музика, която е въодушевена от мои персонални истории. Изкуството е тъкмо поради това – да допира, хората да се припознават и да си изливат душите на нашите песни ", сподели още Тита.

" Подготвила съм един доста забавен дует със Слави Трифонов ", издаде певицата.

" Има човек до мен в този момент ", сподели Тита, като добави, че той прави тези хубави фотоси, които споделя в обществените мрежи. Певицата не пропусна да показа вълнуващи детайлности за последната екзотична дестинация, която е посетила - Тайланд.

" За да впечатли жена, един мъж би трябвало да бъде себе си, да демонстрира почитание и внимание – и в случай че е писано, ще се случи ", споделя Тита формулата на любовния триумф.

" Искам да съм добър човек – това ще бъде най-големият ми триумф. След 10 години желая да имам деца, които да направя положителни хора ", споделя тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР