Аз съм готова да се ваксинирам. Моят съпруг, който е

...
Аз съм готова да се ваксинирам. Моят съпруг, който е
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова заяви, че ще се ваксинира срещу коронавирус

„ Аз съм подготвена да се имунизирам. Моят брачен партньор, който е доктор се е записал в групата с първите лекари “. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова, съобщи БГНЕС.
Столичният кмет разгласи, че общината е подготвила 8 екипа, които да подкрепят РЗИ-София в процеса на имунизация против . Тези екипи обаче няма да бъдат медицински експерти, а от чиновници от спешното звено, които ще правят незабавна стерилизация на пространства и други такива действия.
 Околийски: Българите считат, че пандемията е раздухана от медиите Околийски: Българите считат, че пандемията е раздухана от медиите
„ Конспиративното мислене получава много висок резултат в България. От юли насам са се нараснали значително вярванията в секрети орг...
„ Изявихме подготвеност и създадохме нужната организация, с цел да помогнем за логистиката. Столичното РЗИ е институцията, която приготвя имунизирането на другите групи. Това, което ние направихме е да осигурим цялата логистика “, разясни Фандъкова.
„ Ако се наложи, подготвени сме и в ДКЦ-тата да се провежда. Няма проблем това да се направи. Нека да забележим какъв брой индивида, в какви групи ще имат това предпочитание “, уточни още Йорданка Фандъкова.
Тя напомни, че продължава да работи и дарителска сметка, с която се подкрепят общинските лечебни заведения и ДКЦ-та на територията на общината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР