Аз съм един от хората, които смятаха, че в началото

...
Аз съм един от хората, които смятаха, че в началото
Коментари Харесай

Как депутатът д-р Хасан Адемов пребори COVID-19?

Аз съм един от хората, които смятаха, че при започване на епидемията това е леко заболяване. Действително това е по този начин за една огромна част от популацията. Аз спадам към групата на среднотежките признаци.
Това съобщи в ефира на предаването " Тази заран " по bTV националният представител от Движение за права и свободи доктор Хасан Адемов, който пребори коронавирусната зараза.
В момента, в който имах температура, взех решение да си направя рентгенова фотография, която сподели тъкмо това заболяване, описа още доктор Адемов. По думите му терзанието идва от това по какъв начин ще протече болестта. Появи се кашлица без храчки. В един миг, в който в хода на лекуването се почувства усъвършенстване, нещата влязоха в естествен ход. При мен нещата вървяха прогресивно, разяснява Адемов. Той разясни, че към този момент има антитела против COVID-19.
Д-р Адемов разяснява, че резултатите във връзка с противоепидемичните ограничения са приемливи. Според народния представител от Движение за права и свободи обаче има още какво да се желае в социално-икономически проект.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР