Аз съм боец. Това каза в предаването "Лице в лице"

...
Аз съм боец. Това каза в предаването "Лице в лице"
Коментари Харесай

Десислава Иванчева: Боец съм, може да се кандидатирам за кмет на София

Аз съм войник. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ наказаната на първа инстанция на 20 години затвор някогашна кметица на "Младост " и самостоятелен претендент за евродепутат Десислава Иванчева, която с резултата си изпревари политически сили като "Атака " и обединението, подкрепяща някогашния вицепремиер Валери Симеонов.

Този избор, който ми се даде, жестоко 2%, е 50% избор на хората, които до момента не са желали да гласоподават за нито една партия, и 50% на тези, които имат вяра в нашата сила, съчувстват ни и ни обичат, съобщи Иванчева.

За кмет на София към момента нямаме решение. Говоря в моножествено число, защото сме екип от хора. Имаме предложение да се кандидатирам. Може и да се кандидатирам, може и жителите да желаеме да участваме в Общинския съвет. Омръзнало ни е да чакаме някой да ни оправи. Ние сме задоволително огромни, желаеме да участваме и да създадем живота си по-добър, акцентира тя.

Тя уточни, че чака истината по делото против нея да излезе нескрито. Много от нещата, съшити с бели конци, отпаднаха. Отпаднаха парите в колата и 250 000 евро. Остана само да опровержим, че една жена от пазара споделила, както се споделя, че сме поискали рушвет от трето лице. Има много да се борим. Надявам се, че съдът ще гледа доказателствата, а не политическата поръчка, въпреки че, че идват локалните избори и имам вяра, че ще създадат всичко допустимо да ни задържат, сподели още Десислава Иванчева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР