„Аз подозирам сговор или опит на Кирил Петков да подаде

...
„Аз подозирам сговор или опит на Кирил Петков да подаде
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Аз подозирам сговор или опит на Кирил Петков да подаде ръка на Иван Гешев

„ Аз допускам сговор или опит на Кирил Петков да подаде ръка на Иван Гешев, тъй като с това си деяние по едно и също време и незабавно министър председателят лиши опцията на своите съдружни сътрудници от през днешния ден да приказват за господство на правото. Те няма право, нямат никакъв мотив. " Това съобщи някогашният финансов министър Владислав Горанов в ефира на " БТВ ".

Припомняме, че той беше задържан дружно с някогашния министър председател Бойко Борисов и ПР-а на водача на ГЕРБ Севделина Арнаудова.

„ В ареста си мислех за какво се случва и, че е нелегално. Арестите трансфораха непремереното, само че незаканно влизане в президентството в детска игра “, разяснява Горанов.

Той описа, че се е намирал в дома си, когато е видял по малкия екран прессъобщението, " с което е бил задържан ".

„ Самото събитие, че някой е задържан с прессъобщение приказва за пороците в системата. Без необикновен драматизъм мога да попитам дали 30 години преход са били задоволителни за политическа система, която не разрешава обезчестяване на институциите “, сподели някогашният финансов министър.

Според него " защитната теза на Васил Божков " се е променяла през годините.

„ Доживяхме някой да рекетира Божков, че и да го заплашва. Като гледаш числата и виждаш повишаване, което не ти дава съображение да смяташ, че се случва нещо неправилно. Може би беше неточност, че се предоверихме на тогавашния ръководител на Комисията по хазарта, който беше назначен от държавното управление на Орешарски “, съобщи Горанов.

Той изрично отхвърли да е рекетирал Васил Божков.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР