Аз по принцип много обичам бивши комунисти от МВР да

...
Аз по принцип много обичам бивши комунисти от МВР да
Коментари Харесай

Сидеров пак захапа Цветанов

Аз по принцип доста обичам някогашни комунисти от Министерство на вътрешните работи да разсъждават за комунизъм, социализъм и национален съд. Това съобщи пред Българска национална телевизия водачът на " Атака " Волен Сидеров по адрес на ръководителя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той добави, че не влиза в конфликт с Цветан Цветанов, тъй като не са на едно равнище. " Представителите на " Атака " не взеха присъединяване нито в разискванията, нито в гласуванията за отстраняването на Валери Жаблянов (като зам.-председател на НС), тъй като това е загуба на време, съобщи Волен Сидеров.

Той разгласи, че ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов работи като координатор, който си измисля незначителни тематики за спор, вместо да се концентрира върху значими неща.

" Например, закона за българския език, който сме подготвили от дълго време, или измененията в състава на КЕВР, който подвигна цената на водата - тези тематики не са значими за ръководителя на (ПГ) ГЕРБ, за него е значимо да в профил зам.-председателя на Народно събрание, тъй като ставало дума за националния съд ", атакува го Волен Сидеров.

" Ние сме във властта, не с цел да решаваме проблемите на някой олигарх и да му уредим лифтове, курорти и пързалки, а сме за приходите на хората, да ги изравним ", продължи Сидеров.

Лидерът на " Атака " добави, че вместо да се започват енергийни планове, управлението на ГЕРБ избира да се занимава с метафизичен въпроси.

БЛИЦ напомня, че за повторно Сидеров роптае против ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. Преди дни пред медията ни водачът на партия " Атака " се възмути, че точно той е главният мотор на опитите за пробутване на Истанбулската спогодба.

„ Ако някой събори държавното управление, това ще бъде Цветан Цветанов, поради този метод и метод, по който се пробва да прокарва неща, които не се харесват и не се одобряват от българския народ ", съобщи преди дни Сидеров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР