Аз още не се шегувам с оглед публичния ми ангажимент

...
Аз още не се шегувам с оглед публичния ми ангажимент
Коментари Харесай

Данаил Кирилов обясни всичко за Барни Ръбъл и Спондж Боб

 " Аз още не се майтапя с оглед обществения ми ангажимент и предвид на това считам, че би трябвало да огранича изявленията в обществените мрежи “, съобщи пред публицисти министърът на правосъдието  след края на Националното заседание на Прокуратурата на Република България на тематика " Отстояване на независимостта на българската прокуратура с оглед попречване на риска от тежко нарушаване на върховенството на закона според чл.7 от Договора за Европейския съюз ", предадоха novini.bg.

" Няма по какъв начин, не българската прокуратура, българската постсоциалистическа страна, българската преддемократична страна по един или различен метод е обвързвана с историята ".

Според Кирилов на 7 страни в конституциите главата за права на жителите била като тази в съветската конституция. Кирилов обаче не посочи кои тъкмо са тези страни, само че съобщи " търсете я тази глава във френската конституция ".

На въпрос за какво е избрал Спондж Боб, Кирилов отговори, че сега от него се желае естетически разбор на художествено произведение.

" Година и половина ми викаха напоително всички членове на една политическа партия Барни Ръбъл, аз за няколко часа нарекох сътрудник политик Спондж Боб и виждате каква реакция – честолюбива, истерична … телефони “, съобщи министърът.

" Имам лист с всички, които ме иронизираха, изливаха яд – 250 члена. Ще обявявам листата. А тези сътрудници … ми пращат предложения за другарство в обществените мрежи “, възмути се Кирилов.

Разчитам на един рационален, открит, безпристрастен, некорумпиран политически спор. Не мога да разгадавам на различен, с изключение на на гласовете на сътрудниците на ГЕРБ, сподели Кирилов попитам дали разчита на помощта на Движение за права и свободи. ГЕРБ няма задоволително гласове независимо да внесе плана за Конституция – трябват 120 гласа, а за приемането на решение за привикване на Велико национално заседание трябват 160 гласа в Народното събрание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР