Аз охладнях по въпроса за членството на страната ни в

...
Аз охладнях по въпроса за членството на страната ни в
Коментари Харесай

Володимир Зеленски: Охладнях по въпроса за украинското членство в НАТО


" Аз охладнях по въпроса за участието на страната ни в НАТО ", това сподели украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2066
Държавният глава даде обстойно изявление пред американската телевизия АВС. " Аз от дълго време охладнях по въпроса за приемането на Украйна в Северноатлантическия пакт. Ние от дълго време разбрахме, че Алиансът не е подготвен да ни одобри, тъй като не желае борба с Русия ", сподели той.

" Ние няма да се молим на колене в Брюксел (където се намира централата на НАТО) ", сподели още Зеленски

По отношение на договарянията с Русия президентът съобщи: Ние сме за разговор, само че не и за капитулация.

С тези думи президентът отговори на въпрос на журналиста Дейвид Мур дали е подготвен да одобри съветските претенции за прекъсване на военните дейности в Украйна.

Вчера представителят на съветския президент Владимир Путин – Дмитрий Песков - съобщи, че Москва желае от Киев да приключи военните си дейности, да направи промени в конституцията си, които да подсигуряват неутралитета ѝ, да признае Кримския полуостров за съветска територия, както и да признае по този начин наречените Донецка и Луганска национални републики (проруските разколнически формирания в Източна Украйна) за самостоятелни страни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР