Аз обичам България, което bTV взе от Нова телевизия, където

...
Аз обичам България, което bTV взе от Нова телевизия, където
Коментари Харесай

Няма спасение от него, връща се в телевизията с ново предаване

" Аз обичам България ", което bTV взе от Нова телевизия, където бяха излъчени 5 сезона, се връща на екран от пролетта

Предаването на Цитиридис беше свалено от ефир наскоро, само че пък като нищо той да се завърне още веднъж като водещ в bTV, където през пролетта потегля едно от обичаните през годините излъчвания " Аз обичам България ". Водещ на новото предаване на медията " Кой да знае? " стана Сашо Кадиев, който пък неотдавна си потегли триумфално от " Преди обед ", а на новото си работно място ще е с в пъти по-лек график и претовареност. И Цитиридис също гледа да се задържи в телевизионния обхват, а дали ще го забележим отново в ефира на bTV, ще стане ясно скоро.

Предаването " Аз обичам България ", което bTV взе от Нова телевизия, където бяха излъчени 5 сезона, се връща на екран от пролетта.

Освен Цитиридис, като водещ на предаването е спрягано и името на актрисата Милица Гладнишка.Както е известно водеща на всички сезона досега на " Аз обичам България " бе Евелина Павлова, която пожъна положителни триумфи като водеща, само че това бе до 2017-та, когато шоуто бе предавано в ефира на Нова тв.

Дали тъкмо Цитиридис ще е въпреки всичко крайния избор на bTV, ще разберем, а до тогава мненията в мрежата по въпроса са кой от кой по-колоритни.

Според някои ще е занимателно грък да води шоу с име " Аз обичам България ", само че да не забравяме, въпреки всичко, че Цитиридис е грък единствено по татко и по име. Живял е в южната ни съседка едвам няколко години като дете.

Засега от медията издават единствено, че лицето на новото шоу ще бъде " пресен, артистичен, ученолюбив и друг ", което пасва като определение и на Цитиридис, само че и на Милица Гладнишка., която пък от Нова година влиза в " Кой да знае? " - като капитан на един от двата състезаващи се между тях тима, пише  " Уикенд "
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР