Аз няма да съм номинация за премиер, заяви лидерът на

...
Аз няма да съм номинация за премиер, заяви лидерът на
Коментари Харесай

Борисов: Предизборното говорене свърши, на който му е мила държавата, трябва да направи компромиси


Аз няма да съм номинация за министър председател, съобщи водачът на ГЕРБ

„ Има една режисура „ Език мой - зложелател мой “. Вчера видях тази ненавист в Народното събрание припомня на това, което преди 2 години беше против нас.

Тази ненавист няма да ни докара до средата. Призовавам за още самообладание и внимание. Вече госпожа Нинова внесе план за бюджет, а отварянето му е голям риск за страната. Тази неточност от предходната година не би трябвало да се повтаря, само че в случай че не се направи – юни към този момент ще е трагично късно “, съобщи Бойко Борисов след консултациите при президента Румен Радев.

„ Предизборното говорене свърши. Сега, на който му е блага страната, би трябвало да направи взаимни отстъпки. Това е изхода от диалога с президента, който прелестно схваща, че Шенген, еврозоната и ПВУ няма по какъв начин да станат без постоянно държавно управление, тъй като времевия период надвишава с няколко месеца и сме изправени пред въпроса кой закон да е първи. Затова има още няколко дни. Призовавам за здрав разсъдък “, добави водачът на ГЕРБ.

Той съобщи, че ПП-ДБ приказват, че няма да вършат държавно управление с ГЕРБ, а за всяко деяние те разчитат на тях „ Обяснявам си го със боязън – какво ще каже някой техен критик. Ние ще понесем и загуби и рецензии, само че ще са в интерес на страната “.

Борисов разгласи, че през миналите няколко дни е разговарял с Кирил Петков и Асен Василев, само че „ не сме се разбрали за нищо, както те споделят – „ step by step “.

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че той няма да е претендентът на партията за министър председател след приемането на първия мандат.

„ Бил съм три пъти за благополучие “, пошегува се той.

Имат два разновидността за кандидат-министър-председател - експертни и политически. „ Най-доброто за България е сред двете най-големи партии. Има и други разновидности, само че те са кратковременни и неработещи. Най-мило ми е добруването на хората. Омразата е най-лесната “.

 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР