Аз не знам, нека сами решат искат ли да развиват

...
Аз не знам, нека сами решат искат ли да развиват
Коментари Харесай

Путин чака САЩ да узреят за диалог

" Аз не знам, дано сами решат желаят ли да развиват връзките си с Русия, или не. Затова: Нужен е разговор – апелирам, заповядайте, подготвени сме. Не е  необходим – ние ще изчакаме, до момента в който те узреят ". С тези думи съветският президент Владимир Путин разяснява пред НТВ обстановката в връзките сред двете страни.

Преди това той съобщи, че опциите на неговия сътрудник Доналд Тръмп да промени нещата са лимитирани от американската политическа система.

" Виждаме, че системата е по този начин устроена, че доста неща, които Тръмп би желал да направи, не се оказват вероятни. Макар че, несъмнено, доста зависи от политическата воля ", сподели Путин.

Той означи, че и Русия, и Съединени американски щати имат интерес да водят разговор. Опитите за реализиране на задачите със мощ не се увенчават с триумф, счита той.

" Диалогът е нужен. Те си показват решението на едни или други въпроси по един метод, а ние - по различен. Без разговор обаче е невероятно да се реализира консенсус. Така че щом те бъдат подготвени, ние на драго сърце ще развиваме тези връзки ", сподели Путин по адрес на Съединени американски щати.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР