Аз не вярвам, че ще има нови избори. Важно е

...
Аз не вярвам, че ще има нови избори. Важно е
Коментари Харесай

Ананиев: Ако предложението за отлагане на ротация идва от ГЕРБ, значи ли, че не искат Мария Габриел за премиер

Аз нямам доверие, че ще има нови избори. Важно е да се продължат политиките, които не са завършени- еврозоната, сухопътен Шенген. Не мога да схвана за какво ГЕРБ са забили пети в пръстта. Това съобщи Настимир Ананиев, народен представител от " Продължаваме промяната - Демократична България " в ефира на Българска национална телевизия.

Когато има две съществени сили, които подкрпеят едно правителсвто е обикновено да има достъп до външна политика. Другият, който има достъп до външната политика е президентът. Както до момента имаше баланс сред министър председател от ПП-ДБ и вицепремиер от ГЕРБ. Сега да се резервира. Ще подкрепим Мария Габриел като министър председател и състава на Министерски съвет с две-три промени, уточни Ананиев.

По думите му е доста евентуално министърът на електронното управленеи да бъде заменен. Обсъжда се дали ще бъде заменен министъра на вътрешните работи. Ние свалихме нашето доверие към него. Но ГЕРБ го опазиха. Ако остане, ние ще го броим като министър на ГЕРБ. Аз проследявам тематиката с пътната сигурност. Той потегли мощно по тези тематика. За страдание през последните два месеца виждам закъснение, изясни още депутатът от Политическа партия.

Ананиев посочи, че не е обсъждан варинат за отсрочване на ротацията. " Ако това предложение идва от ГЕРБ малко ме тормози. Значи ли, че от ГЕРБ не желаят Мария Габриел за министър председател ", попита той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР