Аз не смятам, че в Биг Брадър може да намериш

...
Аз не смятам, че в Биг Брадър може да намериш
Коментари Харесай

Победителят в Биг Брадър: Последните седмици развих Стокхолмски синдром

Аз не считам, че в Биг Брадър може да намериш мощното другарство и заварка. Интересното е, че ние с Папи Ханс обаче успяхме да реализираме това.

Това сподели в предаването "Събуди се " по Нова телевизия спечелилият в Биг Брадър Атанас Колев. "Последните две седмици развих "Стокхолмски синдром " и в този момент гласът на Биг Брадър ми липсва. Ако би трябвало да бъда почтен, чаках 50:50 да печеля. Сигурен бях, че с Папи ше останем двамата и ще се сборим. Стефан също имаше късмет, тъй като сподели какъв брой мощна е любовта. Никой от нас не е от желязо, с изключение на Стефан. Кулагин внасяше напрежение, само че му хванахме цаката по какъв начин да го пренебрегваме и това го смачка. Сега ми следва наваксване в следването - четвърти курс медицина съм. Не съм мислил по въпроса дали ще вършим нещо общо с Папи Ханс ", сподели още Колев.

Заедно с него посетител беше и различен от финалистите Константин Трендафилов - Папи Ханс. Не скърбя за нищо в Биг Брадър. Струваше си присъединяване. Научих уроци, които един ден ще ми влязат в приложимост. Нападките на Кулагин и детските му заяждания бяха като китайската капка, само че ние бяхме китайската стена и успяхме. Показахме, че в последна сметка злобата не може да победи. Рано е да приказваме за бъдещи планове. Спали сме единствено един час ", разкри Папи Ханс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР