Аз не съм приел тази отговорност заради друго, а защото

...
Аз не съм приел тази отговорност заради друго, а защото
Коментари Харесай

Кандидатът за премиер на ГЕРБ: Всеки ден без редовно правителство ни прави по-бедни

Аз не съм приел тази отговорност поради друго, а тъй като всеки ден, в който нямаме постоянно държавно управление обедняваме. И това е тъкмо по този начин. Трябва да черпим от Плана по възобновяване, би трябвало да се вършат промени, има работа, която в случай че не се свърши, вървим надолу.

Това разяснява пред бТВ проф. Николай Габровски.

Така че от тази позиция аз съм изцяло уверен, че най-хубавата антикризисна мярка е да се сформира постоянен кабинет и да стартираме работа. Нямаме ли държавно управление нищо няма да се случи за положително. Можем даже да изгубим геополитическата си ориентировка. Мисля, че никой от нас няма потребност от това. Не, не ми харесва сега да седнал съм в това студио и да ги казвнам тези неща. Бях в една надалеч по-конфортна конюнктура отвън политиката, както и всички хора, които съм показал в листата на министрите. Искам да подчертая, че единственият ми претекст да съм тук, да се занимавам с тази задача, е патриотизма и отговорността, добави той.

Напълно съм сигурен, че при трети опит за сформиране на кабинет, ще стартират едни политически пазарлъци и совалки. Така че това няма по какъв начин да проработи по същия метод и не мисля, че бих се съгласил да съм кандидат-премиер, тъй като не бих получишл сегашната независимост, изясни той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР