Аз не оттеглям кандидатурата на , тъй като той отговаря

...
Аз не оттеглям кандидатурата на , тъй като той отговаря
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Не оттеглям кандидатурата на Кристиан Вигенин


„ Аз не отдръпвам кандидатурата на, защото той дава отговор на всички критерии на сътрудниците “, сподели водачът на левицата в тирада пред депутатите.

„ На последния председателски съвет нежното ни единодушие да се обединим към най-стария народен представител се разпадна “, добави тя.

„ Това, което става от през вчерашния ден е най-тежкият удар върху парламентарната република. Най-тежкият удар върху парламентарната народна власт и партийната система. Това стартира да наподобява на сюжет. И това е огромният проблем за страната. Ставаме ли съучастници в този развой на заличаване на парламентарната република “, сподели водачът на левицата.

Тя очерта и втори огромен проблем – това е неналичието на законодателен орган, който да работи по бюджета и други проблеми на жителите.

„ Ние доста мъчно извадихме от етикета на статуквото. И влязохме в съюз с тези партии, които се появиха по-нови, само че започнахме смяната. Моето чувство е, че се връща оня дух на залепяне на партии на статуквото и партии на смяната “, сподели Нинова.

Тя се обърна и непосредствено към някогашните си сътрудници от „ “.

„ Работихме дружно, работихме с взаимно почитание и доста мъчно, биха ни дружно, мафията ни би дружно, само че това, което чух през днешния ден, не одобрявам. Репликата, че би трябвало да се забележим и да приказваме обществено е косвено обвиняване, че всички други партии сме се събрали, с цел да дискутираме нещо подмолно. Няма да позволим на никой да върне в облика на някакво задкулисие “, сподели Нинова.

„ Всякакъв опит да се привърже – „ този е задкулисие, оня е нов “ за – няма да ви го дадем. Така ще се пред всички и ще кажа – не сме яли пердах шест години от задкулисието и мафията, с цел да разреша някой, с изключение на програмата, да открадне и облика ни “, приключи водачът на левицата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР