Аз не искам да коментирам тази тема, тя не е

...
Аз не искам да коментирам тази тема, тя не е
Коментари Харесай

Борисов: Не е моя тема дали Главчев да е и външен министър

Аз не желая да разясня тази тематика, тя не е моя, сподели в Пловдив водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в отговор на въпрос за концепцията Димитър Главчев да е по едно и също време длъжностен министър председател и вънешн министър.

" Аз не знам на тези хора (ПП-ДБ) от кое място им пристигна тази ненавист, тази непрекъсната експанзия. Вие виждате в този момент по газовите схеми – нападнаха газовия хъб „ Балкана ", „ Боташ "... нападнаха всичко. И тъкмо тези камъни отидоха в тяхната градина. Оказа се, че те никаква диверсификация не са правили. Ние имаме 11 танкера платени досега, и нито един от тях не е влезнал у нас. Само един от тях е в Турция. Това ли ще изясняват от Политическа партия в акцията ", попита Борисов.

Той се върна към договарянията за ротацията и изясни по какъв начин Асен Василев му споделил: „ Без Министерство на вътрешните работи не може ". „ Следващите процеси демонстрираха за какво им е толкоз значимо това министерство ", разяснява водачът на ГЕРБ. Той изясни каква акция ще води.

" Тя ще е положителна. Ние 3 години вършим избори в извънредно враждебна среда. С министри като Бойко Рашков, като Демерджиев. По-тежко не ни е било. Така че и в този момент ще оцелеем и ще се оправим. Ние отново ги побеждавахме. Нали помните тези времена? Техни министри - на вътрешните работи, на електронното, всичко тяхно. Без нито един човек на никое място от ГЕРБ. И отново първа политическа мощ ", съобщи още Борисов.

Запитан дали още веднъж ще води листата на ГЕРБ в Пловдив, той сподели: " Е, в случай че ме желаят. Мисля, че за Пловдив сме създали задоволително, че да ме желаят. " " За нас ще е наслаждение ", намеси се в този миг кметът на Пловдив и локален водач на ГЕРБ Костадин Димитров. " Това ще го обсъждаме различен път ", отвърна Борисов.

Той е в Пловдив за пролетния бал на локалната конструкция на ГЕРБ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР