Аз мисля, че само децата, които не гледат телевизия, не

...
Аз мисля, че само децата, които не гледат телевизия, не
Коментари Харесай

Тагарев: Украйна няма да разполага с тежка бронетехника и авиация

" Аз мисля, че единствено децата, които не гледат телевизия, не са разбрали, че изнасяме муниции за Украйна, заради наложената политика в предни кабинети, и това се правеше полутайно, което изискваше и да има медиатори. Моята политика, моето схващане все още е, че тогава, когато наши съдружници купуват въоръжение и муниции от български предприятия, и употребяват медиатори, които те са си избрали, на които имат доверие, това ще продължи по същия метод ".

Това съобщи министърът на защитата Тодор Тагарев в отговор на въпроса на БГНЕС: " Защо не се оповестяват медиаторите, защото задграничната преса неведнъж писа, че България изнася оръжие за Украйна? "

„ Тогава, когато става въпрос за продажби, които са с украинско финансиране за украинската войска, тогава ще се постараем да работим непосредствено, да няма медиатори, защото включването на медиатори постоянно ни вкарва в една сива зона, което единствено по себе си основава опасности ", добави Тагарев.

В отговор на въпрос на БГНЕС какво цели президентът Румен Радев с антиевропейската изразителност и стимулиране на съветската агитация и можем ли да приказваме за някакви зависимости, министърът на защитата съобщи: „ Ние с президента сме длъжни по закон и по конституционно устройство да работим дружно по основни въпроси за нашата защита. Институционалното взаимоотношение е от сериозна значимост за положителното развиване на нашата защита и в случай че имате такива въпроси, ще ви препоръчам да ги отправите в друга посока. "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР