Аз искам този народ да се промени, този народ да

...
Аз искам този народ да се промени, този народ да
Коментари Харесай

Бившият съпруг на Виктория Маринова: И да убием Северин с камъни, това няма да я върне

Аз желая този народ да се промени, този народ да спре да мисли за санкции, да спре да мисли за проблемите, да спре да се оплаква, да мрънка. Това сподели в предаването "Тази заран " на БТВ Свилен Максимов, някогашен брачен партньор на свиреп убитата русенска журналистка Виктория Маринова и татко на детето й.

Предпочитам да мисля за бъдещето, както би трябвало да направя, с цел да продължим това, което Виктория стартира. За мен това е най-важното сега, призна той. По думите му журналистката бързо в кариерата си е посочила, че се интересува от обществените тематики и от проблемите на хората в затруднено състояние и изключително на децата.

"Детектор ", предаването, от което Виктория Маринова води единствено едно издание, пък е било основано за да се даде публичност на значимите тематики, за които не се приказва задоволително – като задържането на публицистите от "Биволъ " и тяхното следствие за злоупотреби с европари.

Това е неправда, която няма по какъв начин да бъде поправена, в случай че всички хора не научат това нещо – и освен да стоят пред тв приемника и да гледат, само че и да създадат нещо по въпроса, акцентира Свилен Максимов.

В тази връзка той прикани да не търсим отплата: "Мотористите са хора с извънредно свободен дух, със наказания няма да ги уплашите. Те по душа са положителни хора и в случай че им обясните, че такива показности и походи в махалите ще доведат единствено до напрежение, до в допълнение принуждение, аз съм сигурен, че тези хора ще схванат ".

Според Свилен разновидностите сега пред нашето общество са два: "Да продължим да мрънкаме, да желаеме наказване, да вършим походи в махалите, да страдат други хора, които нямат нищо общо и да гледаме по какъв начин да навредим или да погледнем нещата от един различен ъгъл – че моментът за смяна е пристигнал. Не е значимо какво ти се случва, значимо е по какъв начин ти го приемаш, по какъв начин реагираш на това. В този смисъл аз бих желал да направя каквото зависи от мен, с цел да тръгнат нещата и да се оправят ".

Той призна, че не желае да мисли за задържания за убийството Северин Красимиров. Не вижда по какъв начин извиненията на околните му ще върнат Виктория, само че и не вижда кое наказване ще има подобен резултат: "Той е някакъв изрод, аз сега го ненавиждам ужасно доста, само че въпреки това даже и да го убием с камъни, да го обесим, това няма да ни върне Виктория ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР