Аз и моите приятели Чеченеца и Тошо Куката сме абсолютно

...
Аз и моите приятели Чеченеца и Тошо Куката сме абсолютно
Коментари Харесай

Емили Тротинетката: Момчето само си го поиска

" Аз и моите другари Чеченеца и Тошо Куката сме безусловно почтени, момчето единствено си го изиска. Основен провинен е Милен Стаматов, който ни ненавижда и е наш злобар и желае да ни навреди и желае да ни тикне в пандиза, само че няма да му се получи. Ние сме жертви на изнудване, тъй като момчето и фамилията му видяха, че ние имаме пари и желаеха да ни изнудват. Момчето единствено реши да взе участие в този клип. Той имаше култ към мен, харесваше ме. Той искаше да се снима в клип, само че това трябваше да е различен клип  - " Кое е това животно. Това животно е Чеченеца " ", по този метод Емили Тротинетката изясни какво се е случило за снимането на клипа преди делото, което се гледа през днешния ден в съда, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Припомняме, че тримата саобвинени за закононарушение по чл.325, ал.2 вр. с ал.1, вр. с чл.20, ал.2 вр. с ал.1 от Наказателен кодекс, за това, че на 03.04.2023 година в гр.Пловдив като причинители са направили непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието по своето наличие се отличава с извънреден цинизъм – в търговски център – " Мол Пловдив “ пред голям брой жители причинителите са развеждали лицето Денислав от Пловдив с колан, вързан в региона на шията му, до момента в който лази на колене и имитира придвижванията на куче, като в същото време са му давали команди – седни, дай лапа, хвани, вземи, донеси, и са хвърляли на земята празна чаша, която той да занесе на всеки от тях.

На дълго и необятно и Емили, Тошо Куката и Чеченеца обясниха пред камерата на Plovdiv24.bg , че това е било неуместно, като концепция:

Според Чеченца и Тошо Куката всичко това е машинация и неистина, момчето единствено е пристигнало при тях и са желало да се снима, а те не са желали да вършат клипа. Първият даже сподели пред медиите клип, че момчето е дало 20 лева на Стоян Карапанов, с цел да снима видеото.

И тримата обявиха, че не са тормозили момчето, както по-рано показа Милен Стаматов.

" Нито ме интересува това момче, той желал да стане богат като нас и да снима някакъв шурав клип. Емили ми сподели концепцията. Аз споделих, че за мен това е цялостна дивотия. Той самичък желае да си се снима и да се прави на маймуна. " съобщи още Тошо Куката. По думите му той се е опитал да разубеди Денислав, че по този начин няма да стане прочут и няма да забогатее, желал да върви на участия, тъй като той знаел, че тримата правели по 5000 лв. на такива участия.

" Нямаме виновност, тъй като момчето единствено пристигна да се снима, самичък даде концепцията и сюжета. Ние не искахме да се снимаме ", добави Тошо Куката.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР