Аюми Фукушима е момиче на контраста. Денем в нея живее

...
Аюми Фукушима е момиче на контраста. Денем в нея живее
Коментари Харесай

Танцуващата учителка

Аюми Фукушима е момиче на контраста. Денем в нея живее кротката и смирена жена, отдадена на работата си на педагог в детска градина в град Киото.

По залез слънце обаче японката съблича формалните облекла и събува токчетата. Заменя си с необятен и комфортен за акробатични осъществявания анцунг и маратонки. Срамежливостта прибира дружно с косата си под каскета - нейната запазена марка.

" Свободна съм да пребивавам живота си, както на мен ми харесва. Това не е било допустимо за баба ми и за майка ми. Днес аз съм привилегирована ", споделя 36-годишната Аюми, която е многократна международна шампионка по брейк денс и напълно скоро й следва да пази купата си.



Аюми се възпламенява по танците, когато е на 21, около по-голямата с няколко години нейна сестра Наруми. Двете основават лична танцова школа, която ръководят и до през днешния ден. Често вземат участие дружно в надпревари, на които им се постанова да се надиграват.



" Танците ми помогнаха да придобия убеденост в себе си. Преди бях извънредно затворена в себе си и доста, притеснителна. Не можех да си показва, че мога да изляза пред доста хора и да приказвам. Ето, че от години не приказвам, само че танцувам пред стотици по целия свят ", добавя Аюми, която е същинска сензация в Азия и Америка.

Фукушима тренира безусловно всяка вечер след работа. Постоянен посетител е на най-известните нощни заведения в Япония. Често не си доспива, само че е безапелационна, че брейк денс изявите й я вършат и по-добър педагог за децата.

" Танцът е страстта, която идва от дълбочината на сърцето ми. Децата ги изучавам да бъдат на първо място положителни хора , да си оказват помощ в сложни моменти и да не не помнят, че на всеки може да му се случи да падне, само че тогава би трябвало до него да има другар, който да му помогне да се изправи и да продължи напред ", приключва Аюми - момичето на контраста от Киото, което в случай че срещнете през деня в никакъв случай не бихте позволили, че е същата буря, която се върти към главата си нощем.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР