Айнтрахт се добра до точка в домакинството си на Борусия

...
Айнтрахт се добра до точка в домакинството си на Борусия
Коментари Харесай

Коло Муани спаси Айнтрахт от загуба

Айнтрахт се добра до точка в семейството си на Борусия (Мьонхенгладбах). Срещата приключи 1:1, откакто Рандал Коло Муани изравни седем минути преди края на постоянното време. Йонас Хофман бе дал преднина на гостите в 13-ата минута.

Тимът на Оливер Гласнер няма победа към този момент седем следващи мача и възможностите му да играе в евротурнирите понижават с всеки минал кръг. Айнтрахт е седми, като има преднина от 6 точки пред днешния си противник, който е десети.

Хофман за първи път изведе Борусия (М) с капитанската лента. Той е бе носил четири пъти преди, само че я получаваше по време на мачовете. Именно той откри резултата в 13-ата минута. Топката стигна до него след пробив на Маркъс Тюрам, който го откри пред опразнената врата. Айнтрахт стартира интензивно срещата, само че попадението спря импулса в играта на домакините. Те рядко стигаха до положения, само че в 23-ата минута Омлин направи превъзходно избавяне след удар на Соу, който бе отклонен и направи топката още по-трудна.

Към края на полувремето отборът от Франкфурт подвигна темпото и натисна, а най-хубавата обстановка бе пропусната от Коло Муани. Те продължиха в този дух и през втората част. Изнасянето в предни позиции обаче отвори пространства за бързи офанзиви на гостите. Хофман бе изведен зад отбраната в 52-ата минута, само че отлична интервенция на Ленц предотврати подаването към Нойхаус. Секунди по-късно Тюрам проби отдясно, само че и той не съумя да откри собствен съотборник.

Айнтрахт усилваше натиска и Омлин трябваше да се намесва след удар на влезлия като запаса Ебимбе. Коло Муани продължаваше да стреля към вратата, само че без необикновен триумф. В 75-ата минута французинът удари греда след подаване на Бута, а вратарят на гостите се оправи ослепително при добавката на Ебимбе.

Попадение на Тюрам бе анулирано заради фал в 82-ата минута, а при идната офанзива на домакините те изравниха. Коло Муани получи топката от Алиду и прати топката около Омлин. Изравняването накара гостите да тръгнат по-активно в офанзива, само че в добавеното време Коло Муани можеше да вкара втори гол, само че още веднъж бе спрян от стража на Борусия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР