Айнтрахт (Франкфурт) получи разрешение да приветства 6500 зрители за първия

...
Айнтрахт (Франкфурт) получи разрешение да приветства 6500 зрители за първия
Коментари Харесай

Още един клуб от Бундеслигата ще може да пуска хора по трибуните

Айнтрахт (Франкфурт) получи позволение да приветства 6500 фенове за първия си дуел от Бундеслигата против на 19 септември. Местният здравен орган утвърди проекта на клуба да играе пред последователи. към този момент получи зелена светлина да одобри 8500 почитатели за старта им против през същия уикенд, само че националното обновяване на мачове пред аудитория не се чака до октомври.

Айнтрахт също може да бъде хазаин на 6500 още веднъж във втория си домашен мач за сезона против на 3 октомври, като се изключи районния предел от 250 за всеобщи събития в техния щат Хесен.

" Ситуацията не се отпусна доста, само че се стабилизира ", съобщи шефът на Айнтрахт Франкфурт Аксел Хелман за пандемията на ковид.

Той добави, че 33-страничната хигиенична идея е едно от " най-големите и комплицирани " провокации, с които се е сблъсквал по времето си с Айнтрахт.

Билетите за мачовете ще бъдат разпределяни посредством онлайн гласоподаване на притежателите на абонаментни карти и могат да се трансферират, стига присъстващото лице да даде данни за контакт на клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР