Автосалонът в Женева ще се проведе на планираните дати 2-15

...
Автосалонът в Женева ще се проведе на планираните дати 2-15
Коментари Харесай

Автосалонът в Женева няма да бъде отложен заради новия вирус, обявиха организаторите

Автосалонът в Женева ще се организира на плануваните дати 2-15 март, оповестиха през вчерашния ден уредниците. Дали да се отсрочи ревюто беше обсъждано поради първи доказан случай на инфектиран с COVID-19 в Швейцария, близостта на страната до европейската страна с най-вече заболели - Италия, и сериозното наличие на китайски публицисти.

Салонът стартира на 2 март с церемонията по желание на европейски автомобил на годината. На 3 и 4 март са дните за упълномощените публицисти. Широката аудитория ще има достъп до залите на " Палекспо " от 5 до 15 март.

Обичайно упълномощените публицисти всяка година са към 10 хиляди, а посетителите близо 1 млн. Какви ще са данните тази година следва да забележим.

Организаторите на автосалона показват, че следват рекомендациите на Федералния офис за обществено здраве на кантон Женева. Разработен е и екшън проект за дейности при усложняване на обстановката.

И тази година от ревюто ще липсват знакови марки като " Форд ", " Ситроен ", " Опел ", " Пежо " " Нисан ", " Субару ", " Волво ", МИНИ, " Ягуар ", " Ленд Роувър ", " Тесла " и други.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Автосалон Женева (517)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР