Авторитетното френско издание L`Equipe посвети цял материал на предстоящата световна

...
Авторитетното френско издание L`Equipe посвети цял материал на предстоящата световна
Коментари Харесай

L'Equipe посвети специален материал на България - Франция

Авторитетното френско издание " L`Equipe " посвети цялостен материал на идната международна подготовка сред България и Франция, планувана за 10-ти октомври на " Васил Левски ".

 Вестник
Паника измежду французите: Срещу България ще бъде доста тежко, нека не повторим кошмара от 1993-а година!

Вестник " Фигаро " отдава дължимото на нашия народен тим

" Петлите " заемат лидерската позиция в нашата група " A " с актив от 17 точки, само че Швеция им диша във врата със своите 16 пункта. Това е и повода мачът с родните ни национали през октомври да е от извънредно значение за френския ни противник.

" Георги Костадинов се чака да бъде главната опасност за Франция. Спокойно, той единствено носи същата фамилия като небезизвестния Емил - Екзекутора, който изхвърли френския тим от международното състезание в Съединени американски щати на 17 ноември 1993 година, на " Парк де Пренс ".

Но и Георги Костадинов, полузащитникът на Левски* към този момент има специфична връзка с " петлите ". Тя е, че точно против Франция дебютира с националната фланелка на 7 октомври 2016 година. Той означи единственото попадение за българите против Холандия (1:3), а в този момент се обрисува да е съществена опасност за Юго Лорис на 7 октомври в София. Причината за това е, че най-хубавият футболист на България Ивелин Попов е осъден за мача с играчите на Дидие Дешан. Дали Франция би трябвало да се тормози от този тим, който победи с лекост с 4:1 в Париж? Не, доста.

*Заб.: Информацията на изданието е неверна, защото халфът е футболист на Макаби Хайфа.

 Петър Хубчев: Искаме победа против Франция
Хубчев: Искаме победа против Франция

" Има какво да се желае от отбора ни, във физически аспект "

Все отново България наподобява, че има два тима. Единият излиза в Европа и пада елементарно от всеки, а постоянно даже записва тежки провали, като това с Швеция (0:3) да вземем за пример. Другият е този на стадион " Васил Левски ", където резултатите са радикално разнообразни. Четири мача, четири победи. Последните две освен това против Холандия (2:0) и Швеция (3:2).

Защо Франция, която не съумя да победи Люксембург 0:0 в Тулуза, ще успее да завоюва, където другите в групата не съумяха? Може би тъй като България, макар тези победи, не е огромен тим. Срещу Швеция получи две попадения, Емил Форшберг пропусна дузпа, а също така бяха позволени много положения при центриранията, плюс това отбраната е тромава и нестабилна, отборът пък разчита на контраофанзива.

Тактиката не скрива слабостите на " трикольорите ", които получиха три гола отдясно на отбраната против Холандия. Срещу Швеция заплахите пристигнаха след центрирания през центъра. Франция би трябвало да има едно мислено, само че не би трябвало да се тормози от този съперник при кацането си в София или да има гъделичкащ боязън в корема ", написа изданието.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР