Авторитетният хирург д-р Константин Димов е второ поколение лицево-челюстен хирург,

...
Авторитетният хирург д-р Константин Димов е второ поколение лицево-челюстен хирург,
Коментари Харесай

Д-р Асен Ангелов атакува Общинския съвет в София само с топ експерти в листата си

Авторитетният хирург доктор Константин Димов е второ потомство лицево-челюстен хирург, член на Експертния съвет по лицево-челюстна хирургия към Министерството на здравеопазването, както и на Европейската асоциация по лицево-челюстна хирургия. Помогнал е на стотици пациенти с вродени деформации, лицево-челюстни и онкологични болести и травматични повреди.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 211
Д-р Димов е роден през 1972 година в София. Завършил е Факултета по дентална медицина в Медицинския университет в столицата, по-късно Медицинския факултет, а след това медицина и във Виена. Магистър по дентална медицина, хуманна медицина и здравен мениджмънт. Бил е част от екипа на Клиниката по Неврохирургия към столичната УМБАЛСМ „ Пирогов ” и ръководител на Съвета на шефовете на най-голямото лечебно заведение за незабавна медицина в България.

В момента практикува в УМБАЛ „ Св. Анна ”. Специалността му е сложна, изискваща с изключение на професионализъм, и необятни знания, и умения за екипна работа, и хладнокръвие, и надълбоко, чисто човешко схващане към страданието на индивида и пациента, който е потърсил помощта му.



Един от претекстовете му да се включи в листата за общински съветници на претендента за кмет Асен Ангелов  Асен Ангелов " Ти гради дома си, а мен изпрати да работя! От прага на вратата ти нататък! Аз съм Асен и желая е стремежът му на столичани да бъдат предоставени здравни услуги от най-високо качество, в най-съвременна болнична конюнктура, каквито хората в столицата заслужават. Като един от водещите експерти в своята област, той познава чудесно проблемите на здравната система и опциите за усъвършенстването на опазването на здравето в София, и то по подобен метод, че и лекарският труд да е действително оценен, и пациентите да получават нужната грижа и професионален ангажимент.

Гордея се със фамилията си, гордея се с това че пребивавам и работя в Европейска столица, гордея се с благосъстоянието си от другари. Надявам се да реализираме качествено и налично опазване на здравето за софиянци. Проблемите, които съществуват в тази сфера са доста, само че на никой не му пука!, са думите, с които доктор Димов стимулира кандидатурата си с №11 в листата за Общински съвет в листата на доктор Асен Ангелов  Асен Ангелов " Ти гради дома си, а мен изпрати да работя! От прага на вратата ти нататък! Аз съм Асен и желая за град София.

В конкуренцията за общински съвет, като част от екипа на Асен Ангелов  Асен Ангелов " Ти гради дома си, а мен изпрати да работя! От прага на вратата ти нататък! Аз съм Асен и желая, са още финансовият специалист Антон Марчев, университетският учител Мария Карагьозова, Юрий Алкалай, международната рекордьорка в леката атлетика за ветерани Магдалена Христова, специалистът по обществени връзки Ива Екимова и други експерти в своята област.

За претендент за кмет на София можете да гласувате с бюлетина №11, а за – с № 102 в листата за общински съветници

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР