Автор: obektivno.bgПосолството на САЩ в София ще посрещне делегация от

...
Автор: obektivno.bgПосолството на САЩ в София ще посрещне делегация от
Коментари Харесай

САЩ пращат 15 американски компании в България на среща с правителството

Автор: obektivno.bg

Посолството на Съединени американски щати в София ще посрещне делегация от 15 водещи американски компании в България на 1 и 2 ноември, които ще вземат участие в редица държавни и бизнес начинания на високо равнище, оповестиха от дипломатическата задача.

Посещението, проведено от Американo-централноевропейската бизнес асоциация (ACEBA) и Министерството на търговията на Съединени американски щати, съставлява най-мащабната комерсиална и капиталова делегация в България за последните години.

Делегацията включва американски компании от секторите на опазването на здравето, осведомителните и информационни технологии, киберсигурността, земеделието, защитата и финансовите услуги. Те ще се срещнат с високопоставени представители на българското държавно управление, както и с водачи от частния бранш, с цел да обсъдят опциите за повишение на комерсиалния и капиталов продан сред Съединените щати и България.

Двустранната търговия сред Съединените щати и България възлиза на повече от 2 милиарда $ годишно и „ Посолството на Съединени американски щати е ангажирано с разрастването на нашите двустранни търговски връзки, с цел да способства за една по-здравословна, по-сигурна и просперираща среда в България “, се споделя в изказването на посолството.

Още по тематиката: Херо Мустафа е налагала решения на българското държавно управление: отчет на Държавния департамент на Съединени американски щати

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР