Автор: obektivno.bgНа фона на ожесточения дебат в Германия дали страната

...
Автор: obektivno.bgНа фона на ожесточения дебат в Германия дали страната
Коментари Харесай

Оръжията за Украйна в детско предаване по германската обществена телевизия. Анимирани ракети критикуват Шолц, че не ги праща в Киев

Автор: obektivno.bg

На фона на яростния спор в Германия дали страната би трябвало да доставя ракети Taurus с огромен обхват на Украйна, националният детски ТВ канал KiKa се включи в дебата с клип с говорещи оръжия.

KIKA, която се ръководи от публичните медийни колоси ARD и ZDF, и двете финансирани от немските данъкоплатци, пусна сегмент, озаглавен „ Без TAURUS за Украйна “, включен в детската стратегия „ Logo “.

Сегментът упреква канцлера Олаф Шолц, че не е изпратил ракети Taurus в Украйна, употребявайки недодялан език. В една от сцените крилатата ракетата Tuarus упреква Олаф Шолц, тъй като отхвърля да я изпрати в Украйна.

Taurus се обръща към други ракети в клипа – Storm Shadow от Англия и SCALP от Франция. Когато Taurus се оплаква, че не е изпратена в Украйна, танкът „ Леопард “ дава отговор, че с него е същата история.

„ Хм, май**** ти, украинците ще ме вземат “, споделя ракетата Scalp на ракетата Taurus, а тя дава отговор: „ Нищо чудно, че ме желаят. Аз съм по-добрата крилата ракета! “

Scalp дава отговор: „ Нека позная, не ти е разрешено да отидеш в Украйна, тъй като вашият канцлер още веднъж се колебае “.

Storm Shadow също се включва в разногласието на ракетите.

 

 

 

Скандалният клип, ориентиран към Шолц поради отхвърли му да изпрати ракети с огромен обхват в Украйна, получи остри рецензии от потребителите в Youtube.

Един консуматор съобщи: „ Редакторът, виновен за това, би трябвало да бъде уволнен неотложно “.

Друг консуматор разяснява, че е работила за немските публични медии и е шокирана от видеото.

Трети консуматор написа: „ Не мога да допускам, че съм заставен да заплащам за тези хора, с цел да вършат карикатури на оръжия за всеобщо заличаване “.

Всички германци са принудени да заплащат за ZDF и ARD – публични медии, които получават стотици милиони евро от такси всяка година.

Детската стратегия „ Logo “ отговори в секцията за мнения на видеото, като написа:

„ Благодаря ви за отзивите. Разбираме, че някои от вас имат терзания по отношение на включването на оръжия в нашето видео. Обсъдихме по какъв начин видеото може да се разиграе в нашия публицистичен екип. „ Logo ” е комедиен формат, който е ориентиран към младежи и младежи на възраст 13 и повече години. Тук тематиките са съзнателно пресилени благодарение на сатирични средства. Ще вземем поради вашите мнения в бъдещите полемики по отношение на определянето на тематиките. “

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР