Автор: Кристиян Шкварек във Фейсбук:За мен това, което Денков направи

...
Автор: Кристиян Шкварек във Фейсбук:За мен това, което Денков направи
Коментари Харесай

Кристиян Шкварек: Да не сме във война? Денков грубо прекрачи правомощията си на премиер и използва БНТ за партийна пропаганда

Автор: Кристиян Шкварек във Facebook:

За мен това, което Денков направи в неделя вечерта е по-фрапантно от всичко друго в досегашните договаряния. Това беше жестоко прекрачване на пълномощията на министър председател на републиката. 

България не е влезнала във война. Тя не е нападната. Атомната централа е наред. Защо, тогава, този сламен човек се обръща изключително, в 20:00 ч вечерта, по Националната телевизия? С какво незабавно и касаещо държавността ни занимава излъчения за министър ръководител на всички българи? 

С нищо. С тясно партийната потребност на ППДБ да дават отговор на ГЕРБ, да им трансферират виновността за изборите и, за следващ път, да се надцакат. Ама акад. Денков - това са си ваши, партийни потребности и цели, а не нещо, което заслужава изключително послание на премиера на републиката пред целия народ. 

Цялата сага с разтурването на Сглобката стартира, когато ППДБ настояха да вземат поста външен министър, с цел да имат - по личните им думи, чисто партиен изход към Европа. Същата сага приключва с използването на поста министър председател и обръщението му към целия народ за също толкоз дребни, чисто партийни цели. 

Тези хора са най-жалкото сходство на държавници в новата ни история. Дребни мошеници, крадци и опортюнисти. Задължително е в никакъв случай, но в никакъв случай повече да не се докопат до власт. Всяка управническа настройка, която изключва ППДБ или друга производна на " демократичната общественост " партия е за предпочитане.

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР