Автор: Кристиян Шкварек, ФейсбукЦитирам думите на познат Народен Представител за

...
Автор: Кристиян Шкварек, ФейсбукЦитирам думите на познат Народен Представител за
Коментари Харесай

Изтърбушихме целия Наказателен кодекс, за да добавим навсякъде “…и сексуална ориентация”

Автор: Кристиян Шкварек, Facebook

Цитирам думите на прочут Народен Представител за това, което се случи на последното съвещание на Парламента:

Изтърбушихме целия Наказателен кодекс с цел да прибавим на всички места “…и полова ориентировка. ”

Всички ЛГБТ организациите в страната оповестиха тържествено най-голямата си победа от 2004-та година насам. Целият углавен кодекс беше изменен от депутатите по този начин, щото да сътвори в страната ни две категории жители. Една по-ниска, всички вие, и една по-висока: хората с " ексцентрична полова ориентировка ".

За закононарушения против хора от по-високата класа жители, тези с друга полова ориентировка, което може да значи каквото те си решат или измислят на следващия ден, към този момент ще има по-строги санкции. За вас - плебса, ще са по-ниски.

Например, в случай че някой набие щерка ви, той ще получи несъмнено наказване. Ако някой набие съседа ви, който е " с ексцентрична полова ориентировка ", той ще получи по-високо наказване. Защото е специфичен. Защото е от по-висшата класа хора. От тези, към които на процедура към този момент се върти целия " развъртян свят ".

Сред закононарушенията, които ще се санкционират по-тежко са включени и:

5. Проповядване или подбудителство към дискриминация, принуждение или ненавист посредством средствата за всеобща информация (чл. 162, алинея 1)

Това е може би най-ключовата смяна. Тя непосредствено цели да запушат устите на всички, които са несъгласни с ЛГБТ идеологията и това, което се случва в обществата, завладяни от нея. Кой дефинира коя тирада " подбужда към дискриминация или ненавист "? Те, несъмнено. А в случай че следите активността им от години ще видите, че умеят да открият сходна тирада в на практика всяка сериозна или несъгласна с идеологията им мисъл. Едно ~90% от българите от през вчерашния ден са нарушители, към този момент е въпрос на селекция кого биха желали да подведат под правосъдна отговорност. Такива като мен, допускам, ще са първите.

Тъкмо заради това, че готвят сходно нещо от години, ние от Месец на Семейството към този момент втора година заставахме зад 3 съответни каузи/правни претенции по време на нашето шествие. Третата от тях е за това страната да ГАРАНТИРА, по американски модел, цялостната независимост на словото и изразяването, най-много на религиозни и политически възгледи.

Надявам се в този момент виждате за какво тъкмо искахме и ще продължаваме да желаеме това. Защото тези хора целят налагането на общество, разграничено на съсловия по полов симптом. На по-висши и по-нисши. И на такива, които нямат право да приказват, тъй като възгледите им ще бъдат обсъждани от " правозащитни " трибунали с риск от затвор.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР