Автопаркът на сливенската полиция бе допълнен с два нови леки

...
Автопаркът на сливенската полиция бе допълнен с два нови леки
Коментари Харесай

Общината дари два нови автомобила за нуждите на полицията в Сливен

Автопаркът на сливенската полиция бе допълнен с два нови леки автомобила.  Колите са закупени и дарени от Община Сливен за потребностите на органите на реда. Днес кметът Стефан Радев персонално връчи ключовете на двете транспортни средства на шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен ст. комисар Димитър Величков. Той благодари на кмета Стефан Радев и Община Сливен за положителното взаимоотношение и ползотворното съдействие сред двете институции. Той регистрира, че постигнатите резултати на районното ръководство, свързани със сигурността и запазване на публичния ред, са доста положителни. Сливенският градоначалник също изрази удовлетворение от взаимното съдействие и постигнатите резултати.

„ Благодаря на чиновниците, които работят в структурите на Министерство на вътрешните работи и на старши комисар Величков за всичко, което вършат за реда и сигурността в Сливен. Със сигурност ще продължим с вложенията в  инфраструктурата, за потребностите на Детска педагогическа стая и на районното ръководство. Важно е да разполагаме с от ден на ден запаси, с които да противодействаме на  опитите за нарушение на публичния ред “, уточни още кметът Радев. Той напомни, че с изключение на закупените коли, до момента Общината е вложила и в материалната база на полицията – даване на дрегери, компютри офис-техника и други Той бе безапелационен, че Общината ще продължи да развива и надгражда системата за видеонаблюдение, по която взаимно оперират двете институции. „ Ние влагаме в системата, само че в действителност тя е главно за активността на органите на реда. Надявам се да имаме по-малко случаи, в които да приказваме за катастрофи и повече за положителните, които вършим “, съобщи още Стефан Радев.

Двата нови автомобила са на обща стойност близо 63 хиляди лева Средствата са отпуснати на Общината от Министерство на вътрешните работи за потребностите на районните инспектори към районно управление (на МВР) на МВР-Сливен и Детска педагогическа стая.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР