Автомобилният свят се увеличи с още един производител, който обаче анонсира планове,

...
Автомобилният свят се увеличи с още един
производител, който обаче анонсира
планове,
Коментари Харесай

PININFARINA ще произвежда ексклузивни суперавтомобили

Автомобилният свят се усили с още един производител, който обаче анонсира планове, които го разграничават сериозни от останалите на пазара.

Automobili Pininfarina разгласи, че компаният ще предложи на своите бъдещи клиенти луксозно портфолио електрически модели, първият от които ще бъде представен- под формата на концептуалната разработка PF0, още през идващия месец, по време на Monterey Car Week.

Първата разработка на Automobili Pininfarina ще бъде показана дори преди този момент, като премиерата на концепцията, както и бъдещите бизнес проекти на новата марка, ще бъдат демонстрирани пред потенциални партньори, клиенти и представители на медиите още през тази седмица по време на специално събитие в Ню Йорк.

“Automobili Pininfarina слага началото на нов бизнес, основан с цел да обслужи най-изисканите клиенти в света ”, коментира Михаел Першке, изпълнителен директор на новата марка. “Нашето портфолио ще започва с иновативен хиперавтомобил с нулеви нездравословни излъчвания, който показва напредъка към който се стремим, с цел да достигнем върха на пазара на първокласните и спортни коли ”.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР