Автомобилни експерти посочиха три повреди, които ясно подсказват на собственика

...
Автомобилни експерти посочиха три повреди, които ясно подсказват на собственика
Коментари Харесай

Три признака, че е крайно време да продадете колата

Автомобилни специалисти показаха три повреди, които ясно подсказват на притежателя нуждата от незабавна продажба на колата, написа auto.blitz.bg.

Оказва се, че даже единствено тези три казуса са предостатъчна причина час по-скоро да се отървете от амортизираното возило.

Експертите поучава да извадите колата на пазара незабавно откакто изникнат проблеми с мотора, каросерията или скоростната кутия.

Специалистите припомнят, че един от най-съпите поправки по автомобила е ремонтът на мотора. При някои модели ремонтът на силовия блок може да надвиши 10 000 лв..

Ето за какво, опитни водачи поучават да се мисли за промяна на автомобила, в случай че моторът стартира да употребява доста масло, излиза синкав пушек от изпускателната тръба, нагар по свещите или впечатляващ разход на гориво.

Проблемът може да се реши с главен ремонт или подмяна на мотора с нов. Но всички горепосочени способи са доста скъпи. Затова можете да се отървете с по-малко загуби, в случай че просто продадете колата.

Малко по-малко разноски за ремонт на скоростната кутия, само че размерът на сумата за отстраняването на дефектите ще коства много забележителна сума.

Признаци за бърза промяна на трансмисията - разтърсвания при превключване на скоростите, приключване на масло.

И най-после, колата си коства да се продава, твърдят специалистите, незабавно щом ръждата по каросерията стане забележима в региони с лимитирана вентилация. Специалистите споделят, че още първите рижави петънца са " началото на едно безнадеждно хронично заболяване ".

Особено огромни суми се изразходват за поправки при щета на силовите сектори. Опитните водачи поучават тези, които желаят да избегнат обилни разноски, да пристъпят неотложно към продажба на автомобила.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР