Автомобилната индустрия все повече се ориентира към производството на електромобили

...
Автомобилната индустрия все повече се ориентира към производството на електромобили
Коментари Харесай

Не си купувайте електромобил - ето една от причините

Автомобилната промишленост от ден на ден се ориентира към производството на електрически автомобили и рано или късно, в случай че наклонността се резервира, ще ни се наложи да караме напълно електрически коли. Последните имат, както доста последователи, по този начин и значително съперници, само че е реалност, че у нас към момента не сме подготвени за сходна стъпка.

И казусът не е нито в цената, нито в преимуществата или минусите на електрическите автомобили, а в инфраструктурата за зареждане. В столицата, където има най-вече зарядни станции да вземем за пример е същински смут да си заредиш електрическия автомобил на бърза зарядна станция. Единственият късмет е да имаш гараж и свободни осем - девет часа. Но ситуацията на бърза зарядна станция не е по-розово.

Както се оказва и там ще би трябвало да се въоръжите с самообладание, освен това с доста самообладание. Частният случай, който ви демонстрираме на фотографията е от столичния мол " Парадайз ", в подземните паркинги на който има зарядни станции на Tesla. Проблемът е, че много постоянно всички те са заети, а както се вижда от фотографията, до заетите зарядни станции чакат още много електрически автомобили. Така, че няма по какъв начин да заредите ел. колата си за по-малко от няколко часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР