Автомобили с товароподемност над един и половина тона няма да

...
Автомобили с товароподемност над един и половина тона няма да
Коментари Харесай

Спират движението на товарни автомобили по Кримския мост

Автомобили с товароподемност над един и половина тона няма да бъдат допускани по Кримския мост от среднощ на 11 декември, оповестиха от пресслужбата на съветската пътна организация " Росавтодор ", представени от " Интерфакс ".

" От 00:00 часа на 11 декември 2022 година (в нощта на неделя против понеделник) водачите на товарни коли с товароподемност над 1,5 тона (включително коли вид " Газела ", движещи се както натоварени, по този начин и празни) при прекосяване на Керченския пролив би трябвало да изберат различен сухопътен маршрут (през окупираните елементи на Украйна -бел.ред.) за пътешестване или да употребяват ферибот. Тези транспортни средства краткотрайно няма да могат да се движат по Кримския мост ", се споделя в известието.

Пресслужбата на " Росавтодор " оповестява, че премахването на краткотрайните ограничавания ще бъде оповестено по-късно.

Както прецизират от организацията, придвижването на коли и рейсове по шосейната част на Кримския мост в двете направления се прави в нормалния режим.

Лявата страна на автомобилната част на Кримския мост, която беше по-малко наранена от детонацията през октомври тази година, се ремонтира от 7 декември.

По-рано съветският президент Владимир Путин,, инструктира лявата страна, по-малко наранена от детонацията, да бъде приведена в нормативно положение доникъде на летния сезон на 2023 година

Беше маркирано, че по-нататък строителите ще стартират работа по оформлението на секторите от лявата страна на моста. Работата ще завърши до 30 март. Работите, които не засягат трафика, се възнамерява да приключат до 1 юли 2023 година
 Путин: Ние удряме украинската инфраструктура, само че те започнаха първи с Кримския мост
Путин: Ние удряме украинската инфраструктура, само че те започнаха първи с Кримския мост

Това е първо самопризнание, че Москва нападна целеустремено инфраструктурни обекти
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР